TULE EMÄNNÖIMÄÄN / ISÄNNÖIMÄÄN TOIMINTAA, JOLLA ON TULEVAISUUS!

Oletko rautainen osaaja, mutta koet, että et pääse toteuttamaan itseäsi täysin nykyisessä työssäsi? Oletko edelläkävijä vai rauhallinen tulevaisuuden kehittäjä? Vai kenties molempia? Olisiko aika hakea vaihtelua elämään? Voisit muistella menneitä keinutuolissa ja todeta: ”Minä tein sen. Toteutin haaveeni ja näytin itselleni sekä muille.”

Tule kaupunkiin, jossa on maakunnan alin työttömyys pitkällä aikavälillä. Tule alueelle, missä vaikuttavat niin autoteollisuus kuin laivanrakennus satamineen. Tule alueelle, jota halkoo merkittävä väylä, kasitie. Väylää on saneerattu entisestä pääkaupungista alkaen kohti pohjoista, ja sitä kehitetään edelleen. Yrittäjyydelle ympäristö on otollinen, mitä puoltavat sijainti neljän tien risteyksessä naapurikaupungin rannikosta jonkin matkaa sisämaahan. Paikkojen nimet ovat kuin suoraan Kalevalasta: Untamala, Karjala ja Lappi.

Täällä Laitilassa on pienen kaupungin edut, koska ihmiset ja askareet ovat lähellä toisiaan. Perheille kaupunki on monelta osin ihanteellinen. Rakenteilla ja suunnitteilla on päiväkoteja. On uutta ja vanhaa koulua. On harrastuksia joka lähtöön. Täältä lapsesi voi ponnistaa vaikka korkeakouluopintoihin. Urheiluseuratoiminta on alueella aktiivista, ja urheilumahdollisuuksia on niin sisällä kuin ulkona. On urheilutapahtumia pienistä kisoista isoihin turnauksiin. Myös alueen kulttuuritoiminta on rikasta ja monipuolista. Täältä löytyy esimerkiksi Kattesen Kivi, jonka päällä pahimmat kielteiset asenteet voi siirtää positiivisen elämän tieltä.

Pienen alkutekstin jälkeen mennään varsinaiseen asiaan.

Myytävänä kohta 50-vuotiaan hotelli-ravintolan liiketoiminta sopimuksen mukaan. Jos asia kiinnostaa ja koet, että tämä voi olla sinun juttusi, ota yhteyttä.

Kenttä on avoinna ehkä juuri sinua ja valitsemiasi kumppaneita varten.

Ota yhteyttä.

 

Hotelli-Ravintola Laitilan Kievari Ky

Keskuskatu 20, 23800 Laitila

+35828576100, +358405447856

www.laitilankievari.fi, markku.maki-jouppila@laitilankievari.fi

https://www.facebook.com/laitilakievari/