Laitilan Kievari Keskuskatu 20:sta Keskuskatu 12:n.

Iloinen muutto 🙂

Laitilan Kievari palvelee huhti-toukokuusta alkaen Keskuskatu 12:ssa.  Palvelut siirtyvät asteittain uuteen osoitteeseen, mistä ilmoitetaan lähempänä sivuillamme ja paikallisessa lehdessä. Toiminnan- ja tilojen muutosremontti on meneillään.

Rento lounas- ja kahvilatyyppinen ympäristö palvelee ruokailu-, kahvi-, majoitus-, kokous- ja juhlatilana. Olemme avoinna ma-pe klo 08.00- 18.00.  Viikonloput varaamme pääasiassa erilaisille juhla- ym tilaisuuksille. Juhannuksen jälkeen heinäkuun loppuvaiheelle palvelemme pidempään ja osallistumme näin LaKeKe-hankkeen tukemiseen elävöittämällä valittua aluetta. Hiomme palveluitamme vielä lisää tulevana syksynä. Kolmesta Juhla- ja kokoustilasta kaksi jää ennalleen.

Kunnioitamme kaunista kirkko- ja puistoaluetta avaamalla kesäaikaan myös terassin ruuan, kahvin ja muiden virvoitusjuomien nauttimiseen. 

Kievari palvelee nykyisillä aukioloaikoina la 22.04.2023 saakka. Lounaspalvelut siirtyvät  jo aiemmin Keskuskadun ja Sairaalatien kulmaukseen.

On tullut kyselyitä sisustustuotteiden ja kalusteiden myymisestä. Haluamme kuitenkin loppuun asti palvella asiakkaitamme omassa työssämme. Aukioloaikana saa toki tulla katsomaan mitä täällä on tai mikä on jo ennestään kiinnostanut.

Varsinaisiin mahdollisiin kaupan hierontoihin varaamme ensi ja seuraavalla viikolla aikaa ma – to klo 14-16. Asiassa voi lähestyä Markkua ja Hannaa.

Tervetuloa nykyiseen ja tulevaan  ravintolaamme.